Wij zijn geschikt.

Geschikt, dat zijn wij! Wij ondersteunen en coachen u naar een succesvolle administratie. Wij begrijpen natuurlijk dat het niet altijd makkelijk is om uw financiën (tijdelijk) uit handen te geven. Daarom staat Schikt Bewind voor een transparante samenwerking waarin u ten alle tijde uw administratie kan inzien. Wij maken gebruik van een online systeem waarmee u eenvoudig inzicht en toegang heeft tot uw eigen financiële administratie.

Over Schikt Bewind

Mijn naam is Stephanie Oerlemans. Na het afronden van mijn HBO-Rechten studie ben ik werkzaam geweest bij een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor. Ik heb hier jaren gewerkt als Credit Manager/Juriste. Tijdens deze baan heb ik mijn kennis omtrent het executie- en beslagrecht sterk ontwikkeld. Mijn juridische achtergrond en mijn kennis omtrent het executie- en beslagrecht maakt mij een goed onderlegde hulpverlener.

Als oprichter van Schikt Bewind is het mijn doel om een open en eerlijke samenwerking te creëren tussen u en onze medewerkers. U krijgt bij ons niet continu een ander persoon aan de telefoon, maar direct uw contactpersoon. Wij vinden dat u zich niet moeten schikken naar ons, maar wij naar u. Geen beperkte bereikbaarheid waar u rekening mee dient te houden. U kunt via onze website een (bel)afspraak inplannen wanneer het u schikt. De afspraak kan, indien u dit wenst, plaats vinden in de avonduren. Wij zijn uiteraard ook tijdens kantooruren bereikbaar.

Papieren rondslomp is tegenwoordig uit den boze. De wereld digitaliseert. Schikt Bewind is van mening dat partijen in de financiële zorgverlening hier erg in achter blijven. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van digitale financiële zorgverlening. U kunt uw gegevens 24 uur per dag, zeven dagen per week inzien via het digitale portaal van OnView. Daarnaast is Schikt Bewind bereikbaar via telefoon, e-mail, WhatsApp en Telegram. U kunt uiteraard ook gewoon corresponderen per brief. 

Hulp nodig bij uw financiën? Wij helpen graag!

Afspraak maken

Waarom kiezen voor Schikt Bewind?

Schikt Bewind is een modern, klein kantoor. Wij vinden persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Een vast aanspreekpunt is bij ons dan ook vanzelfsprekend. Wij werken met gemotiveerde medewerkers die veel passie hebben voor het vak. Ook beschikt Schikt Bewind over een uitgebreide kennis van het van executie- en beslagrecht. Schikt Bewind onderscheid zich tevens door haar transparante karakter en brede openingstijden. Wij begrijpen dat u niet altijd tijdens kantoortijden bereikbaar bent. Daarom is er bij ons de mogelijkheid om een (bel)afspraak te plannen in die avonduren.

Altijd bereikbaar om u te helpen

Contact ons